Fontos bejelentést tettek az Izraelből érkező állatokkal kapcsolatban

Fontos bejelentést tettek az Izraelből érkező állatokkal kapcsolatban

agrarszektor.hu
Az Izrael területét érintő háború miatt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egyszerűsített beutaztatási kérelem mintát tett közzé azok számára, akik kedvtelésből tartott állatukkal szeretnének Magyarországra beutazni. A hatóság a kérelmeket soron kívül bírálja, az eljárás - az alapkövetelmények teljesülése mellett - több területen is könnyítést tesz lehetővé.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Izrael veszettség tekintetében az „aggályos ország” besorolásba esik, így az onnan beutazó kedvencekkel szemben továbbra is alapfeltétel, hogy mikrochippel jelöltek, valamint veszettség ellen oltottak legyenek - írja a Nébih. Ugyanakkor a gazdák - az egyszerűsített eljárásrend alapján - a pluszban előírt laborvizsgálatot és az izolációs eljárást Magyarországon is elvégeztethetik és lefolytathatják. A nyomtatványminta letölthető, valamint további információk olvashatóak a https://portal.nebih.gov.hu/-/tarsallatok-beutaztatasa-izraelbol-magyarorszagra linken. A Nébih a kérelmeket - a kiemelt helyzetre való tekintettel - soron kívül bírálja el, és adja ki az egyedi beléptetésre feljogosító engedélyeket. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?