Ez a disznó az internet sztárja lett - Így gyűjti a rajongókat (videó)

agrarszektor.hu
Saját weboldallal és Facebook-profillal gyűjti a rajongóit az a disznó, amely a gazdáival utazgat Észak-Amerikában és az életét dokumentáló képekkel egyre több követőt szerez. A Ziggy nevű állat az USA-beli Virgin-szigeteken nevelkedett, ahol sok időt töltött az óceán partján. Így talán nem meglepő, hogy az interneten is egyre többen osztják meg azt a videóját, amelyben kitörő örömmel fogadja az Atlanti-óceán hullámait.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Eufóriában tör ki az a disznó, amely az internet sztárja lett a közelmúltban - írja a thedodo.com. A Ziggy nevű sertés az amerikai Virgin-szigeteken él, gazdái pedig rendszeresen sétáltatják az Atlanti-óceán partján. Legutóbb videóra vették a különleges jelenetet, a felvételt pedig azóta csaknem kétszázezren látták.

A malacnak nem ez az első belépője az online világba. Ziggy, The travelling Pig (vagyis Ziggy, az utazó malac) néven már saját weboldalt is készítettek neki, a Facebookos profilját pedig több mint hétezren lájkolták be. Ziggy a jelek szerint egész jól él: a gazdáival utazgat Észak-Amerikában és úgy tűnik, a palacsintát sem veti meg. 

A disznó fürdőzéséről ezt a videót készítették: 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?