Van bőven ebből a húsból itthon, mégis alig esszük: miért nem kell senkinek?
Kiváló fehérjeforrás a nyúlhús, mégis csak nagyon ritkán kerül a magyarok tányérjára.
Kiváló fehérjeforrás a nyúlhús, mégis csak nagyon ritkán kerül a magyarok tányérjára.
Magyarország az egyik legnagyobb nyúlhús exportőr Európában, de most csökkenőben van a termelésünk.
Versenyképesek a hazai nyúlfajták.
Az elmúlt három évben megduplázódott a hazai nyúlfogyasztás.
Ki kell tartaniuk a hazai nyúltenyésztőknek, ha nem akarnak piacokat veszíteni.
A hal után ez lehet a következő?
Húsz deka a fejenkénti éves átlagfogyasztás.
Két új agrárkonferenciát is megrendez idén a Portfolio Csoport május 22-én és 23-án.
A talajokból eltűnő szerves anyag sokszor légkörbe kerül, a mezőgazdasági tevékenységből származó szén-dioxid kibocsátás közel 40%-áért a nem megfelelő agrotechnika lehet felelős.
A magyar szabályozás miatt lemarad a technológiai fejlődésben a hazai nemesítés – hangzott el a martonvásári tudományos konferencián.
A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt egyre többen nyúlnak az olcsóbb, nagyobb kiszerelésű tejtermékek iránt, ráadásul rengeteg az import is itthon.
Az Agro-ökológiai Programban a tudatosság mentén kell választani, fontos, hogy ne csak a pontvadászat legyen a cél.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont