Őrület, ami a kenyérrel történik Magyarországon: ehhez jó lesz hozzászokni
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Egyre népszerűbbek Magyarországon a nem hagyományos kenyérgabonából készült lisztek, illetve az ezekből sütött pékáruk.
Hiába lett olcsóbb a búza és a liszt, egyelőre még nem várható csökkenés a kenyér és a sütőipari termékek árában.
A drágulásnak pedig még mindig nincs vége, hiszen októberben lisztáremelést terveznek a malomipari vállalatok.
Nem látni a kenyérdrágulás végét.
Jöhet a 800 forintos kenyér?
Milliárdos sütőipari beruházás készült el Debrecenben.
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Lassan ideje lesz hozzászokni a tartós áremelkedéshez?
A kenyér és más péktermékek ára is megnőhet a közeljövőben.
Május 23-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport az egyik új agrárkonferenciáját.
Szükséges lépést tartani a technika fejlődésével, hiszen modern gépekkel, precíziós gazdálkodással hatékonyan lehet termelni.
Több gyenge pontja is van a magyar mezőgazdaságnak, amiből nehezen ugyan, de ki lehet lábalni.
2024-ben az előző évhez képest több növénykultúránál is csökkenés volt megfigyelhető a vetésterületben.
Az export egészét tekintve tagja vagyunk annak a szűk, 35 országot számláló „elit-klubnak”, akik 100 milliárd dollár feletti exportteljesítményre képesek.
Egyre több energiát kell fordítanunk az időjárási szélsőségek szoros követésén alapuló védekezésekre.
Azoknak a termelőknek, akik nem tudnak pályázni vagy azonnal van szükségük a mezőgazdasági eszközökre, jó lehetőség a használt gépek vásárlása.