Kisebb áfa a trappistánál, a tejfölnél és a túrónál is?
Lehet, hogy sem a tápoknál, sem máshol nem bírna el ilyen lépést a költségvetés.
Lehet, hogy sem a tápoknál, sem máshol nem bírna el ilyen lépést a költségvetés.
Már biztos, az árak nem fognak visszarendeződni a régi szintjükre.
Rengeteg a kihívás, sok a kérdés, bizonytalan a jövő.
Még komoly áremelkedések várhatóak a tojásfronton.
Egyhamar nem fognak megállni az áremelkedések.
Sokkal többet fogunk élelmiszerre költeni a jövőben, mint eddig.
Durva élelmiszerdrágulás jöhet a magyar boltokban.
Hatalmas veszteségek érik a magyar sertéstartókat.
Erős év volt 2021.
Egyre több termelő hagy fel a tevékenységével.
Turbulens állapotok és krízishelyzet - Mi lesz veled, állattenyésztés?
Átadták a 2020. évi Agrár Innovációs Díjat.
Az élelmiszerek eddigi drágulása még csak a kezdet.
Innovációs ötleteket jutalmaztak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen.
Megállapodást kötött egymással a Tej Terméktanács és a Vitafort Zrt.
Egy év alatt 35 százalékkal drágultak a takarmányok.
Nehéz helyzetbe hozta a takarmányárak emelkedése az állattartókat.
Kemény áremelkedést hozott az ősz, és ennek még nincs vége.
A szakértők szerint a 2021-es év nem lesz jelentősen könnyebb a 2020-asnál.
A sokéves átlagot meghaladó termés várható takarmánykukorica-fronton.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.