Döbbenetes dolog derült ki a kávéról: ezt sokan nem gondolták volna
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Miért érezzük keserűnek a kávét, és miért vannak olyanok, akik szeretik ezt az ízélményt?
Ezt már nem tennénk bele a halászlébe.
A sütőtök nemcsak finom, egészséges is.
Megszólalt a gyártó a tejfölszennyeződésről.
Ez a faj a magas minőségű kávé jövője szempontjából döntő jelentőségű.
Ezeket kell észben tartania annak, aki a legfinomabb dinnyére vágyik.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
Más ízekkel és illatokkal találkozhatunk.
Fajtabírálatot tartott a NÉBIH.
A kerek, piros, kemény fajták helyett egyre többen keresik az édeseket.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
Súlyos akták maradtak örökül a következő Bizottságra, két fontos mezőgazdasági kérdésben is.
Az MBH Bank együttműködései lefedik a hazai agrárium kibocsátásának zömét, és az általuk képviselt agrárvállalkozások közül kerülnek ki a most induló pályázatok beruházói is.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont