Yanmar

A Yanmar japán gépgyártó, amely többek között dízelmotorokat, mezőgazdasági gépeket és nehézgépeket gyárt. Traktorai jellemzően élénk vörös színűek.

Yanmar Co., Ltd. egy japán dízelmotor-, nehézgép- és mezőgazdasági gépgyártó, amelyet 1912-ben alapítottak Oszakában, Japánban. A Yanmar a legkülönbözőbb gépekben használt motorokat gyárt és értékesít, többek között hajókon, építőipari berendezésekben, mezőgazdasági berendezésekben és generátor-készletekben. Emellett klímaberendezéseket és vízgazdálkodási rendszereket gyárt és értékesít, valamint távfelügyeleti szolgáltatásokat nyújt. A Yanmar által gyártott traktorok a 22-60 lóerő közötti teljesítménytartományban mozognak. A Yanmar a dróngyártás mellett a robottraktorok fejlesztésével és korábban nem önvezető traktorok felokosításával foglalkozik.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Növény

Megfő, megég a gyümölcs a fákon

Beindult a kényszerérés, egyre nagyobb problémát okoz a gyümölcságazatban is az extrém hőség és az erős UV-sugárzás párosa.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.