Bor helyett futballcipő - Idén is megmérkőznek a borászok

agrarszektor.hu
Boraik helyett futballtudásukat mérik össze a borászok a Borász Ütközeten. A több mint tízéves hagyományra visszatekintő viadalt idén Szekszárdon rendezik, a torna tavalyi győztese pedig a Balatonboglári borvidék volt.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Egyek-Budai, Balatonboglári, Hajós-Bajai, Mátrai, Szekszárdi és Tolnai borvidékek borászai 2015. július 18-án azért gyűlnek össze Szekszárdon, hogy boraik helyett futballtudásukat mérjék össze. A több mint tízéves Borász Ütközetet első alkalommal Pannonhalmán rendezték meg.

Gál Tibor ötlete nyomán egy egri-pannonhalmi baráti focimeccsből alakult ki ez a torna, amelyhez évről évre egyre több csapat csatlakozott. Amellett, hogy ez egy színvonalas sportesemény, számunkra arra is lehetőséget nyújt, hogy baráti kapcsolatainkat ápoljuk a többi borászkollégával - emelte ki Takler András, szekszárdi borász, az esemény szervezője.

2014-ben Hajós adott otthont a viadalnak, amelyet akkor a Balatonboglári borvidék nyert, miután a döntőben legyőzte Szekszárdot. A házigazdák ezért idén a visszavágásra készülnek. A torna szakmai védnöke - a korábbi évek hagyományainak megfelelően - Magyar Zoltán, a Magyar Borászválogatott szövetségi kapitánya, míg a rendezvény fő támogatója az Ital Magyarország Kft.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?