Házon belül oldották meg: új vezető az agrártárcánál

agrarszektor.hu
Gulyás Andrea korábbi kabinetfőnököt nevezte ki a Földművelésügyi Minisztérium új közigazgatási államtitkárává Áder János köztársasági elnök. Gulyás Andrea a távozó Simon Attila Istvánt váltja az agrártárca közigazgatási államtitkári posztján.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - december 10-i hatállyal nevezte ki Gulyás Andreát a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkárává. Az új államtitkár korábban a tárca kabinetfőnöke volt. Államigazgatási Főiskolát végzett, a Földművelésügyi Minisztériumban 2010 óta dolgozik. Azt megelőzően több tárcánál, illetve önkormányzatnál is tevékenykedett - közölte az MTI.

Gulyás Andrea az államtitkári poszton Simon Attila Istvánt váltja, aki tisztázatlan okokból vált meg tisztségétől. Távozását többen a földügyi szabályozással hozzák összefüggésbe, de ezt a tárca az agrárszektor.hu-nak cáfolta.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?