Akkumulátorral akartak fosztogatni az orvhalászok

agrarszektor.hu
Orvhalászat miatt indítottak nyomozást három férfi ellen, akik a Kaposon akartak akkumulátorral halászni. A rendőrök az orvhalászokat tetten érték, a bűncselekményhez használt tárgyakat pedig lefoglalták.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Tamási Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást három férfi ellen - közölte a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak szeptember 9-én Szakály közelében a Kaposhoz mentek, majd egy gumicsónakba ültek és tiltott módon, egy akkumulátor használatával kíséreltek meg halászni.

A rendőrök az orvhalászokat tetten érték. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 40 éves szakályi férfit, egy 24 éves üllői férfit, valamint társukat, egy 22 éves hőgyészi fiatalembert. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozók a bűncselekményhez használt tárgyakat, valamint a gyanúsítottak lakhelyén tartott házkutatás során különböző halászati eszközöket foglaltak le. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 17. 12:14