Szolgáltató központokat nyit az agrárkamara

agrarszektor.hu
Hajdúböszörményben nyitotta meg első szolgáltató központját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az új központban a hagyományos falugazdászi szolgáltatásokon túl külső partnerek bevonásával tanácsadást is igénybe vehetnek a tagok. A közeljövőben országszerte több hasonló központ létrehozását tervezi a NAK.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Úgynevezett "szolgáltató hálózat projektet" indít el a NAK, amellyel tagjai igényeit igyekszik felmérni és hatékonyabbá próbálja tenni szolgáltatásait - áll a köztestület közleményében. A partnernyilvántartási fejlesztések nyomán a kamara ma már naprakész, közhiteles adatokra épülő, széles körű adatbázissal rendelkezik körülbelül 400 ezer fős tagságáról.

A kísérleti stádiumban lévő "szolgáltató hálózat projekt" részeként a NAK szolgáltató központokat létesít, amelyek közül az első december 15-én nyílt meg Hajdúböszörményben. Itt a NAK egy helyszínen biztosítja a gazdálkodók számára a szakmai tájékoztatást és a tanácsadást.

A kamara nyilvános pályázatot hirdetett versenypiaci szereplők számára, akik az agráriumban dolgozóknak nyújtanak szolgáltatásokat, például műtrágyát, növényvédő szert, vetőmagot állítanak elő, vagy agrárhiteleket kínálnak. A felhívásra jelentkezett különböző szolgáltatók képviselői az agrárkamarai szolgáltató központban heti rendszerességgel nyújtanak hiteles szakmai tájékoztatást, amely a kamarai tagoknak ingyenes - közölte a NAK.

A különböző szolgáltatók mellett az Országos Katasztrófavédelem szakemberei, illetve méhészeti és erdészeti szaktanácsadók, valamint a NAK biztosításközvetítői és jogsegélyszolgálatot ellátó ügyvédei is részt vesznek a tanácsadásban. A következő időszak tapasztalatai alapján további településeken alakít ki szolgáltató központokat a kamara.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?