Kétszeres világbajnok lett egy magyar chili

agrarszektor.hu
Világbajnok lett saját készítésű chiliszószával Nagy Gábor nagymarosi termelő. A Gabko Chili nevű termék két kategóriában is első lett a 10. alkalommal megrendezett The World Hot Pepper Awardson, vagyis a világ legerősebb önteteit felsorakoztató versenyen.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

"Nagy nap ez a mai! Olyan dolog történt, amit még én sem nagyon tudok egyelőre elhinni, de így van! A 10. alkalommal megrendezett New York-i Hot Pepper Awardson a GaBko Chili Jalapeno Tequila szószom két kategóriában is világbajnok lett!" - kommentálta febrár 9-i Facebook bejegyzésében az eredményhirdetést Nagy Gábor. A nagymarosi termelő a tequilás jalapenóval  a Pepper Specific és a Pepper Based kategóriát is megnyerte.

A díjnyertes termék magyar módra készül, savanyított jalapenóból, amit fokhagymával, lime-mal és tequilával egészítek ki - mondta Nagy Gábor az Origonak. A terméket két éve fejlesztette ki, és a hazai mexikói éttermek használják is. A GaBko Chili név ma már a családját jelenti, mert felesége és gyermekei nélkül nem bírná munka mellett végzett "hobbiát" - teszi hozzá..

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?