Olcsóbb áramot ígér tagjainak az agrárkamara

agrarszektor.hu
Villamos energia beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2017 őszén tagjainak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kezdeményezéssel a tagok alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak áramhoz.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A közös beszerzést a kamarai tagok körében végzett felmérés előzi meg - közölte a NAK. Ez a villamosenergia-fogyasztási szokásokra és igényekre, illetve az új kereskedelmi szerződések feltételeire vonatkozó preferenciákra terjed ki, hogy meghatározhassák tenderrel érintett energiamennyiségeket és a kialakítandó szerződéses feltételeket.

Az országos adatbekérés az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult villamos energia felhasználó kamarai tagoknál a NAK portál felületén történik. Ezzel párhuzamosan az élelmiszeripari referens hálózatot is bevonják. Az online felület augusztus 14-től érhető el és várhatóan augusztus 31-ig áll nyitva a kamara tagjai számára.

A tenderen legjobb feltételeket biztosító, nyertes energiakereskedővel a tenderen résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződnek majd. A NAK az új kereskedelmi szerződések megkötésében jogi segítséget is nyújt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?