Megállapodás a tejpiaci adatszolgáltatásért

agrarszektor.hu
Együttműködési megállapodást írt alá az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TTT). A háromoldalú kooperáció tagjai a jövőben együttesen működtetik a tejágazatra vonatkozó adatszolgáltatási rendszert.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az együttműködési megállapodást november 14-én írta alá Velencén Juhász Anikó, az AKI főigazgatója, Oravecz Márton, a Nébih elnöke és Mélykuti Tibor, a TTT elnöke. A megállapodás lényege, hogy az idén tavasszal megjelent új szabályozással összhangban a terrméktanács korábbi statisztikai jelentésén alapuló adatszolgáltatási rendszert a felek együttesen üzemeltetik.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A kiterjesztett intézkedés célja olyan, teljes lefedettségű adatbázis létrehozása, amellyel a szakmaközi szervezet eredményesebben tudja teljesíteni az uniós és hazai jogszabályokban meghatározott, az ágazat tevékenységének szervezésére, illetve szabályozására vonatkozó feladatait. Ugyanakkor az új rendszer az elemzők, a hatóságok és a kormányzati döntéshozók számára is megfelelő hátteret biztosít.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?