JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
Az egészséges ételeket kereső fogyasztók számára nyújt kényelmes megoldást a Campbell Soup Company új on-the-go levescsaládja. A sültpaprikás és bazsalikomos paradicsomleves, a kukoricás paprikaleves, a sütőtökös édesburgonyaleves vagy a gyömbéres répaleves egyszerű megoldásai a napi zöldségfogyasztás növelésének. A mesterséges ízesítő- és színezőanyagoktól mentes levesek melegen vagy akár szobahőmérsékleten is fogyaszthatók.
Az Old Curiosity Distillery által kifejlesztett új gin színe tonikkal keverve élénk rózsaszínűvé változik. A gyömbérrel, fahéjjal és kardamonnal ízesített gin a fűszerezésének és a megjelenésének köszönhetően egyaránt hozzájárul a téli hangulathoz. A termékcsalád korábbi termékei között találjuk a szintén rózsaszínre változó, aranyszínű parlagi rózsás, kék színű kamillás és búzavirágos, illetve lila színű levendulás és echinaceás gineket.
Az egészségesebb italokkal kapcsolatos fogyasztói igény kielégítése érdekében a FIFCO USA kifejlesztette alkoholtartalmú, szénsavmentes víz termékcsaládját. Az alacsony cukortartalmú, 4,5 százalék alkoholtartalommal rendelkező italok szeder, mangó és mandarin-narancs ízben kóstolhatóak meg.
A Jersey Dairy vállalat alvást segítő ("Sleep well"), vaníliás teje után megjelentette a termékcsalád új tagját, a csokoládé ízesítésű tejitalt. A Jersey marha tejéből készült ital mézet és a nyugtató hatásáról ismert macskagyökeret (valeriána) tartalmaz. A gyártó javaslata alapján a nyugodt alvás segítése érdekében a terméket érdemes a lefekvés előtt fél órával elfogyasztani.
A Columbus Craft Meats világos, sörízű szalámit fejlesztett ki, amellyel a kézműves sörök népszerűségét tervezik növelni. A pácolt szalámi édespaprika, citrusfélék, fűszerek és komló hozzáadásával készül, hormonok, mesterséges színezékek és ízesítők hozzáadása nélkül. A sörízű szalámit azoknak ajánlják, akik szívesen kóstolnak meg szokatlan ízeket, új termékeket.