Agrárszektor Konferencia: legolcsóbb jegyek az év csúcseseményére

Agrárszektor Konferencia: legolcsóbb jegyek az év csúcseseményére

agrarszektor.hu
Most még rendkívül kedvezményes, extra early bird áron lehet jelentkezni a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciájára, amely az év egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számít. A konferenciának december 3-4-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Portfolio Csoport az idén december 3-4-én rendezi meg immár hagyományos kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. A rendezvény előadásain és szekcióbeszélgetésein az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselői vesznek részt. Az első nap szakmai programja után állófogadás, díjátadó és szórakoztató műsor színesíti a programot.

A konferenciára most rendkívül kedvező, extra early bird áron lehet jelentkezni. A Portfolio Csoport 5 vagy több fő jelentkezése esetén 20 százalékos kedvezményt nyújt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai pedig 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe.

A jelentkezéshez kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?