Teljesen meghülyítik az embereket a kézműves sörök

agrarszektor.hu
A kézműves sörök számlájára írható, hogy az emberek egy része már nem jót inni, hanem kóstolással egybekötött jegyzetelés miatt jár bárokba - állítja a világjáró tévészakács. Szerinte persze nem rosszak a kézműve sörök, de megváltoztatják a fogyasztási szokásokat.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Anthony Bourdain, a világjáró tévészakács többször kavart már vihart a műsoraival, de szerinte a leghevesebb támadásokat azért kapja, hogy általában a helyben csapolt akármilyen hideg sört választja az ételekhez, ahelyett hogy "lesétálna tíz háztömböt valami mikrofőzdéhez" - írja a 444 egy interjújára hivatkozva.

Bourdain szerint a kézműves sörök nem rosszak, de teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Könyvében, az "Ízlések: egy szakácskönyv" címűben egy San Fraciscó-i kalandját írta le, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kóstolgattak, közben jegyzeteltek.

"Ez így nincs rendjén, egy bárnak nem erről kéne szólnia" - állapítja meg. Szerint egy bárba becsípni kéne járni, nem söröket elemezni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03