Új gépcsaládot dobott piacra a Mahindra

agrarszektor.hu
Új haszongépjármű családot dobott piacra a Mahindra. Az amerikai vállalat legújabb, hattagú mPact nevű sorozatát a közelmúltban hozták forgalomba, és többféle verzióban is elérhető. A Mahindra egyelőre nem forgalmazza termékeit Magyarországon, de világviszonylatban a legtöbb traktort adja el.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Mahindra legújabb mPact haszongépjármű családja a közelmúltban került a forgalomba az Egyesült Államokban. A vállalat új gépeit kifejezetten a gazdaságok körüli, könnyebb mezőgazdasági munkákra tervezte. A széria hat tagja dízel- és benzinmotoros verzióban is elérhető, négykerék meghajtású, maximum sebességük pedig 35 km/h. A plató elektronikusan is irányítható és mintegy 544 kilogrammig terhelhető. A fülkében beépített tároló rekeszeket alakítottak ki a szerszámoknak.

A Mahindra még nem forgalmazza termékeit Magyarországon, azonban világszinten a legtöbb traktort e cég adja el - írja a magyartraktoros.blog.hu. A vállalat az innovatív technikai megoldások mellett modern marketing eszközöket is felhasznál. Érdekesség, hogy a honlapjukon elérhető az úgynevezett "build my Mahindra" menüpont, amellyel akár egyedi felépítésű traktort is rendelhetnek a gazdák.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?