Hódít a fociőrület: labdarúgó meccs traktorokkal

agrarszektor.hu
Oldtimer traktorokkal rendeznek labdarúgó-bajnokságot Skóciában. A csapatokat 3-3 traktoros alkotja, a játékban pedig egy csaknem két méter átmérőjű focilabdával játszhatnak a résztvevők.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A skóciai Aberdeenshire-ben szokatlan módon használják majd az oldtimer traktorokat egy bemutatón. A gépek főszereplésével rendeznek majd ugyanis labdarúgó-bajnokságot.

A játékban összesen négy, egyenként három fős csapat vehet részt, vagyis a csapatok három traktorból és azok vezetőiből állhatnak. A csapatokat különböző színekkel jelölik, így narancssárgában a Nuffield, kékben a Ford, pirosban a Ferguson, szürkében pedig a Massey-Ferguson játszhat. A gépek elején egy falap segít abban, hogy a versenyzők eltalálhassák a labdát.

A kaput két bála között alakítják ki, és 18 méter széles lesz, de kapus nem lesz benne. A pályát tompító, illetve ütköző falakkal kerítik majd el. Ugyanakkor azt még nem lehet tudni, hogyan oldják majd meg például a büntetők rúgását.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?