Vörös ördögök: két új traktorsorozattal rukkolt elő a nagy amerikai gépgyártó

Vörös ördögök: két új traktorsorozattal rukkolt elő a nagy amerikai gépgyártó

agrarszektor.hu
A Case IH elindította az új Quadtrac és Steiger AFS Connect traktorsorozatokat. A két széria összesen 14 új modellt fog jelenteni, amelyek teljesítménye a 420-tól a 620 lóerőig fog terjedni. A gyártó szerint az új széria minden korábbinál zökkenőmentesebb és kényelmesebb munkamenetet tesz majd lehetővé.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Case IH bemutatta az új Quadtrac AFS Connect és Steiger AFS Connect traktorsorozatokat. Az Egyesült Államokban nemrégiben közönségkedvenccé kikiáltott új szériák 2020 második felében fognak megérkezni Európába, néhány, kifejezetten ezekre a piacokra szánt extrával, írta meg a Future Farming.

A sorozat összességében 14 modellből fog állni, amelyek a 420-620 lóerős teljesítménytartományba fognak tartozni. A Quadtrack AFS Connect modellek 470-620 lóerős teljesítménytartományban lesznek elérhetőek, míg a Steiger AFS Connect egységek a 420-500 lóerős teljesítménytartományból fognak kikerülni. Az új fejlesztések közé fog tartozni az újratervezett vezetőfülke és a kényelmet és magasabb produktivitást lehetővé tevő teljes összeköttetés.

A Case IH által kínált megoldás az összeköttetésre, az AFS Connect már gyárilag be lesz építve mindegyik új modell vezetőfülkéjébe. Ez kétirányú adatáramlást tesz lehetővé a gép és a gazdálkodó között. A gazdálkodó ezáltal akár az irodájából, de akár egy mobileszközről is irányíthatja majd a gazdaságát, a gépállományát és az adatfolyamát. Az összeköttetést szolgáló rendszer három fő elemből áll: az AFS Pro 1200 kijelzőből, az AFS Vision Pro operációs rendszerből és az AFS Vector Pro vevőegységből. Ennek a három elemnek a segítségével a felhasználók tetszésük szerint állíthatják be a traktoruk irányítását és precíziós gazdálkodási funkcióit.

Az AFS Connect technológia a traktor AFS kezelőfelületének távoli elérését is lehetővé teszi a gazdák és - a megfelelő engedély birtokában - a forgalmazók számára, ez utóbbiak esetében terméktámogatási célzattal. Ennek segítségével könnyebb lesz felfedezni a problémákat a járművek működésében, és rájönni, mi okozta ezeket, és hogyan lehet kijavítani őket.

A PowerDrive automata sebességváltók 20%-kal gyorsabb váltást tesznek lehetővé, és a Quadtrac 620-as modellnél 682 lóerős csúcsteljesítményt. A CXDrive, az első, négykerékmeghajtásos, törzscsuklós traktorok számára kifejlesztett teljesen fokozatmentes váltómű pedig automatikusan kiegyensúlyozza a teljesítményt és a hatékonyságot.

A Quadtrac AFS Connect traktorok nagyobb üzemanyagtartállyal fognak forgalomba kerülni. A Case IH szerint ezzel a termelők hosszú napokon keresztül dolgozhatnak motorregenerálódási ciklusok nélkül. A gyártó szerint azzal, hogy két olajcsere között 600 munkaórára lesz képes a traktor, valamint az egyszerű karbantartási lehetőségekkel sikeresen csökkentették az üzemeltetési költségeket.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?