A hétvégén rajtol a Forma-1 - Lépett a híres gépgyártó is

agrarszektor.hu
A mezőgazdasági és építőipari gépeket gyártó brit JCB is csatlakozott a hétvégén kezdődő Forma-1-es versenysorozat idei résztvevőihez. Persze nem saját istállóval, hanem a patinás Williams Martini Racing támogatójaként.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A két brit partner közötti megállapodás értelmében a JCB logója feltűnik majd a Williams-Mercedes burkolatán, hátsó szárnyán, illetve a két pilóta, Felipe Massa és az újonc Lance Stroll overállján, sisakján, valamint a Brit Nagydíjtól valamennyi csapattag ruháján.

A 2015-ben 2,34 milliárd angol fontos bevétel mellett 214 milliós nyereséget elérő, rocesteri (közép-angliai) székhelyű JCB Magyarországon a rakodó- és kotrógépeiről, targoncáiról, valamint a különféle építőipari gépeiről ismert. Lord Anthony Bamford elnök elmondása szerint azért döntöttek a Forma-1-es autós versenysorozat támogatása mellett, mert a JCB-t ugyanúgy az innovatív termékek fejlesztése és előállítása jellemzi, mint a sportágban szereplő csapatokat.

A JCB és a Williams két nagyszerű brit márka, amelyeket ugyanaz az elv vezérel: folyamatosan kitolni a határainkat, és sohasem pihenni a babérjainkon, mert csak így válhatunk a legjobbakká - emelte ki Claire Williams, az apja által alapított Williams csapat helyettes vezetője. Az istálló a 2016-os szezonban 138 pontot szerezve az 5. helyen végzett az összetettben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13