Ez lesz a hatalmas show - Világkiállítás gépcsodákból

agrarszektor.hu
Bő két hét múlva startol az idei Agritechnica gépkiállítás, amelyre több mint 400 ezer látogatót várnak. A hannoveri rendezvény a világ legnagyobb mezőgazdasági gép- és eszközexpója, amelyen idén csaknem 52 ország 2800 kiállítója vesz részt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Idén november 8. és 14. között rendezik meg az Agritechnicát, amely a világ legnagyobb mezőgazdasági gép- és eszközkiállítása. A hannoveri eseményen idén 52 ország 2800 kiállítója vesz részt, és több mint 400 ezer látogatót várnak szerte a világból.

A szervezők szerint már maga az esemény tető alá hozása is komoly kihívást jelentett. A kiállítás csaknem 25 nagyobb épületben kapott helyet, és a nagy érdeklődés miatt a sajtó és egyes cégek képviselői már korábban megtekinthették a kiállításra szánt gépeket.

Az előző kiállításról készült videót itt tekinthetik meg:

Idén mi is figyelemmel kísérjük a kiállítást, ezért a legfrissebb képekért, információkért és gép-innovációkért továbbra is kövesse az agrárszektor.hu oldalát! 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?