Vége a télnek? Mutatjuk, milyen időjárás várható a héten

MTI
A tél utolsó napjaiban ismét melegszik az idő, a hét második felében már 20 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hétfőn néhol rövidebb, máshol hosszabb időre is kisüt a nap, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet döntően mínusz 7 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 7 és 13 fok között alakul. Számottevő csapadék kedden sem valószínű. Főként a Dunántúlon erős, néhol viharos lehet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 5, a maximumhőmérséklet 9 és 17 fok között valószínű. Szerdán és csütörtökön többnyire derült vagy gyengén felhős időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet szerdán mínusz 3 és plusz 4, csütörtökön mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok szerdán 9 és 15, csütörtökön 12 és 20 fok között alakulnak.

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Pénteken, március elsején szórványosan várható eső, zápor, és a szél is megerősödik. A leghidegebb órákban 0-6 fok lehet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan lehet kisebb eső, zápor, nagyobb eséllyel a keleti országrészben. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 6, a maximumhőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. Vasárnap több órára kisüt a nap, számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06