Közel 1 millió csemetét ültetett az Ipoly Erdő Zrt.

agrarszektor.hu
Csaknem 100 hektáron közel egy millió csemetét ültetett az Ipoly Erdő Zrt. A telepítés azokat az idős állományokat érintette, ahol a természetes felújulás nem ment végbe.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Ipoly Erdő Zrt. is részt vett a tavaszi erdősítési programban, melynek célja a klímavédelem és a hazai erdők állapotának, természetességének javítása, ezért 98 hektáron 930 ezer facsemetét ültettek el az erdészet munkatársai - írja közleményében az Ipoly Erdő Zrt. Az erdősítéssel érintett területek, azokat az idős állományokat érintették, ahol a természetes felújulás nem ment végbe. Idén tavasszal az erdészet munkatársai, a csemeteültetésen túl 380 mázsa kocsánytalan tölgy makkot vetettek, ezzel segítve 100 hektár idősebb állomány megújítását.

Az Ipoly Erdő Zrt. Pest és Nógrád megyében, 64 ezer hektár állami erdőterületen gazdálkodik. E működési terület Magyarország legerdősültebb tája, magába foglalja a Börzsöny hegységet és a Cserhátot - benne a Karancs és a Medves kistájat, valamint érinti a Gödöllői-dombvidéket is.

Címlap kép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?