Létező vetőmagokkal és növényvédő szerekkel bővítik a népszerű Farm szimulátor játékot

agrarszektor.hu
A Corteva termékei mostantól a világ minden pontján ismert Farm szimulátor játékban is létező opcióként jelennek meg a felhasználók számára. A gépeket és egyéb eszközöket már eddig is valós formájukban kezelhették a játékosok, a 19-es verzióban azonban a Corteva vetőmagjai és növényvédő szerei is megjelennek benne - elsőként az inputanyagok között. A DowDuPont jogutódja a Farming Simulator League bajnokság fő támogatója is.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Corteva Agriscience a Farming Simulator League főszponzoraként a bajnokság mind a 14 fordulójának támogatásával teljes gőzzel bekapcsolódik az eSports ágazatba. A Corteva Agriscience termékei bevezetésre kerülnek a Farming Simulator 19 legújabb verziójába. A játékosok tehát a játékban szereplő, virtuális farmjuk továbbfejlesztéséhez most már beszerezhetnek valódi Pioneer vetőmagokat, valamint a Corteva különböző márkanéven kapható növényvédő szereit is.

A Corteva Agriscience termékek bevezetése lesz az első alkalom, hogy a játékban elérhető vetőmagok és gyomirtó szerek mögött valódi márkák állnak"

 - mondta Christian Ammann, a játékfejlesztő Giants Software vezérigazgatója. "A Corteva gyomirtó szerek és az ikonikus Pioneer vetőmagok szerepeltetésével igyekszünk egyre valósághűbbé tenni a Farming Simulator élményét, és ezzel a játékosok egy életszerűbb és izgalmasabb élmény részesei lesznek."

A valós terepen és a játékban egyaránt igyekszünk felébreszteni a gazdálkodás iránti lelkesedést a következő generációkban"

- mondta Steve Betz, a Corteva Agriscience globális márkamenedzsere. "Alig várjuk, hogy csatlakozzunk a gazdálkodás iránt érdeklődő játékosok, és a játékokat szerető, jövőbeni gazdálkodók mozgalmas Farming Simulator közösségéhez, és lehetőséget adjunk, hogy a játékban megismerhessék termékeinket."

2019 július és 2020 nyara között Európa-szerte csapatok mérkőznek majd egymással a Farming Simulator League-ben a Farming Simulator Champion nevű bajnoki címért. A játékban a háromfős csapatok közötti versenyben a résztvevők a 250.000 euró készpénz díjért, valamint a teljes szezon alatt megnyerhető díjakért játszanak majd.

A Farming Simulator 2008 óta elérhető az összes népszerű platformon, konzolokon, mobiltelefonokon, táblagépeken és asztali gépeken. A Corteva Agriscience világszerte az iparág egyik legteljesebb inputportfólióját kínálja a gazdáknak. A vállalat korábban a DowDuPont mezőgazdasági üzletágaként működött, 2019. június 1-jén független részvénytársasággá alakult.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?