Fontos díjat nyert Magyarország egyik legjelentősebb takarmánykiegészítő gyártója

Fontos díjat nyert Magyarország egyik legjelentősebb takarmánykiegészítő gyártója

agrarszektor.hu
Idén tizenharmadik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely Business Superbrands 2020 védjeggyel jutalmazta az Agrofeed márkát. A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Az Agrofeed Kft., Magyarország egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója immár 3. alkalommal nyerte el a díjat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé - írja közleményében az Agrofeed Kft. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint - az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt - olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

A bizottság döntése alapján idén ismét elnyerte a Business Superbrands 2020 elismerést az Agrofeed Kft. A kitüntetést az üzleti szektor (B2B) legkiválóbb márkái kapják, azaz olyan magyarországi cégek, illetve márkák, amelyek elsősorban nem a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. Az Agrofeed Kft. a hazai takarmányipar egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója, 19. éve partnere és ismert, elfogadott premix beszállítója a hazai állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?