Tippek nemcsak kezdőknek: itt van minden, amit a kertészkedésről tudnod kell

Tippek nemcsak kezdőknek: itt van minden, amit a kertészkedésről tudnod kell

agrarszektor.hu
Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat a kertészkedés megszállottjai, ugyanis kertápolási podcast csatornát indított a STIHL. A KertÉRTŐK kéthetente új témákkal fog jelentkezni, a műsorban szakértők beszélik meg a hobbi- és a gyakorlottabb kertészek számára hasznos kertápolási témákat.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsort az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk fogja vezetni. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője lesznek. A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból lehet választani, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha van az igényeknek megfelelő gép, az már félsiker. Azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a műsor készítői gyepápolás rejtelmeibe is beavatják a hallgatókat, beszélnek arról, hogy milyen magasságot érdemes választani, és mikor is kel elvégezni a fűnyírást. A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például azt, hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép, vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

A 'KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora' podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-on is elérhető. A podcastról bővebb információ ezen a linken található.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?