Most érkezett a hír: csütörtökön tetőzik a hőség, a forróság java még hátra van

Most érkezett a hír: csütörtökön tetőzik a hőség, a forróság java még hátra van

MTI
Várhatóan csütörtökön tetőzik a hőség, péntektől mérséklődik a meleg az idei első hőhullámban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szerdán a honlapján. A tartós hőség miatt Müller Cecília országos tisztifőorvos keddtől csütörtök éjfélig hőségriadót rendelt el.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Molnár Anna meteorológus videóban elmondta: szerda éjszaka sem várható jelentős felfrissülés, 17-23 fok lesz. Felhős lesz az ég, északnyugaton akár záporok, zivatarok is lehetnek, erős, viharos széllel.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

Csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja, 33-39 fok várható. Sok lesz a napsütés, kevés gomolyfelhővel. Az Északi-középhegység tágabb térségében, illetve kis eséllyel a középső területeken viszont akár erős, viharos széllel kísért zápor, zivatar is kialakulhat.

Pénteken az északnyugati tájak fölé, szombaton már a keleti tájakra is elér a hűvösebb levegő - mondta a meteorológus, de megjegyezte: jelentős mértékű lehűlés nem várható. A következő időszakban is jellemzően 30 fok felett alakulnak a csúcsértékek. Az éjszakák viszont nagyobb felfrissülést hozhatnak. Pénteken és szombaton várhatók záporok, zivatarok. Vasárnap már szárazabb lesz az idő. A jövő héten ismét melegedés várható - mondta Molnár Anna.

Címlapkép forrása: MTI/Bruzák Noémi

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?