Váratlan csavar jön az időjárásban: ilyen is rég volt már

Váratlan csavar jön az időjárásban: ilyen is rég volt már

MTI
Meleg és továbbra is száraz idő várható a jövő héten - derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hétfőn és kedden jellemzően derült lesz az ég, csapadék nem várható. Helyenként élénk lesz a légmozgás. Hétfőn a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 fok között, fagyzugokban néhol mínusz 10 fok közelében várható. A legmagasabb hőmérséklet plusz 10 és 14 fok között valószínű.

 

Szerdán és csütörtökön derült, napos, száraz idő várható. A hajnali órákban jellemzően mindkét nap mínusz 3 és plusz 3 fok közötti értékek várhatók, de néhol pár fokkal hidegebb is lehet. A csúcsértékek szerdán 17 és 21, csütörtökön 18 és 22 fok között alakulnak.

Pénteken és szombaton többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. Pénteken hajnalban mínusz 3 és plusz 5, szombaton 0 és plusz 6 fok, vasárnap mínusz 2 és plusz 7 fok közötti értékek várhatók. A csúcsértékek mindhárom napon 15 és 20 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?