Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

Hatalmas eső jöhet csütörtökön: térképen mutatjuk, hova csaphat le a vihar

agrarszektor.hu
Az egész országra elsőfokú figyelemztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) csütörtökre zivatar veszélye miatt. Mint írják, zivatarok esetén elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat! Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ csütörtökre zivatar veszélye miatt az egész országra - írja a met.hu. A veszélyjelzés szerint csütörtökön zivatar alakulhat ki bárhol az országban, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Felhőszakadás veszélye miatt Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye kivételével az egész országra kiadták a figyelmeztetést, ráadásul Pest megyében, Nógrád megyében és Heves megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Mint írják, ezeken a terüleken intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt akár 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?