JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
Az évek óta sikeresen indított gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzés a Szent István Egyetem Budai Campusán, az Élelmiszertudományi Karon zajlik, két féléves időtartamban. Az érdeklődők egy gyakorlatorientált kurzus keretein belül szerezhetnek tapasztalatot az egyes iparágak elismert szakembereitől, a szükséges ismereteket pedig az ország legjobban felszerelt képzési helyein sajátíthatják el. A képzés célja, hogy aktívan hozzájáruljon a gyümölcs-zöldségfeldolgozó ágazat szakember utánpótlásának és szakmai presztízsének növeléséhez.
A képzés felsőfokú, munka mellett is végezhető - végzettségtől függően - diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs-zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A tanfolyam ugyanakkor más szektorban - például vendéglátás, kereskedelem vagy éppen az élelmiszeripar más szegmenseiben - dolgozó szakemberek számára is kiváló lehetőséget biztosít ismereteik elmélyítéséhez, bővítéséhez. A képzés továbbá azon lelkes érdeklődők számára is nyitva áll, akik tudatos fogyasztóként szívesen betekintést nyernének az élelmiszeripar e különleges területébe.
A tananyag egyedülálló komplexitással foglalja össze az ágazat megismeréséhez szükséges ismereteket, a fajtaismeretektől, a feldolgozás-technológiákon át a kereskedelemig bezáróan. Mindezeknek köszönhetően a hallgatók olyan versenyképes tudást szerezhetnek, amellyel nem csak egy kis- vagy középüzem szakmai és vezetői feladatainak ellátására lesznek alkalmasak, de akár egy saját kisüzem irányítására is.
A képzés összeállításánál a piac által elvárt ismereteket, az elmélet és gyakorlat összhangját is szem előtt tartották a képzés oktatói, melynek során a gyakorlati ismereteket az Élelmiszertudományi Kar Élelmiszertechnológiai Intézetének kitűnően felszerelt laborjaiban és saját tanüzemeiben mélyíthetik el készségszinten a hallgatók.
A sikeres képzés elvégzését követően alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diplomát szerezhetnek a jelentkezők. A felsőfokú képzettséggel nem rendelkező jelentkezők részére, részvételt tanúsító igazolás kerül kiállításra.
Jelentkezési határidő: 2021. január 15.
A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév
A képzés kezdete: 2021. február 12.
Az érdeklődők valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről, valamint a jelentkezés módjáról az alábbi oldalon, vagy a képzés Facebook oldalán tájékozódhatnak. Bármilyen kérdés esetén a Szent István Egyetem munkatársai a konzerv@szie.hu e-mail címen állnak rendelkezésre.