Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán elérhetővé vált az Élelmiszeripari gépek, berendezések és technológiai megoldások című online kiadvány. A dokumentum kifejezetten az élelmiszeripari fejlesztéseket megvalósítani kívánó vállalkozások részére készült.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A kiadvány célja, hogy a hamarosan megnyíló pályázati időszakban információkkal szolgáljon az élelmiszeripar számára elérhető gépekről, berendezésekről, az innovatív technológiai megoldásokról, továbbá a kapcsolódó szolgáltatásokról. Ide tartoznak az üzemek indításával összefüggő feladatok, laborok, folyamatirányítási rendszerekkel összefüggő szolgáltatások - olvasható a NAK oldalán.

A brossúra tartalmát az Agrárkamara folyamatosan frissíti, egyúttal pedig várják azon cégek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy tevékenységükkel hozzájárulhatnak a szakmai kiadvány bővüléséhez és ezáltal a magyar élelmiszeripar versenyképességének növeléséhez, legyen szó akár innovatív, akár „csak” hatékonyan működő megoldásokról az élelmiszeripari feldolgozás, a digitalizáció, a robotika, a csomagolástechnika, a raktározás, logisztika, az épületgépészet területén vagy számos további egyéb esetben.

A NAK arra kérte az érdeklődő cégeket, hogy amennyiben megfelelnek a kiadvány profiljának, tájékoztató anyagaikat a kiadvány tartalmi elvárásai szerint a tari.tamara@nak.hu e-mail címre küldjék el. Az online prospektus egy kitűnő lehetőség minden, az élelmiszeripar számára megoldásokat kínáló vállalkozás számára, hogy megoszthassák tudásukat, tapasztalataikat és újításaikat egy széles szakmai közönséggel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?