730 ezret is kaphatnak a nyertesek: így támogatják az agrárágazati civil szervezeteket

730 ezret is kaphatnak a nyertesek: így támogatják az agrárágazati civil szervezeteket

agrarszektor.hu
A civil szervezetek fontos szerepet vállalnak abban, hogy teljesüljenek az Agrárminisztérium agrárágazati célkitűzései. A tárca ehhez kíván hatékony segítséget nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatával, amelynek köszönhetően a minisztérium idén 82 civil szervezet munkáját segíti.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az agráriumot népszerűsítő kiadványok, rendezvények, valamint a szervezetek nemzetközi képviseletét biztosító kapcsolatépítések száma. Ezek mind támogatják, hogy teljesüljenek az agrárágazati célkitűzések. Az Agrárminisztérium ehhez kíván hatékony segítséget nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatával, amelynek keretösszegét az idei évben 20 millió forinttal megemelte. Így a 60 millió forintos keretösszegből 82 civil szervezet programja valósulhat meg.

A 2021. évi felhívásra 166 szervezet nyújtotta be pályázatát. Ezek közül 131 felelt meg a formai előértékelésnek. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül 82 civil szervezet nyert el támogatást. A nyertesek átlagosan 730 ezer forintot kapnak a 2021. évben megvalósítandó szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához. A pályázati döntés ezen a linken érhető el.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?