ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitel a SOLIS-tól

ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitel a SOLIS-tól (x)

PR
SOLIS S 50-60-75-90-es modellek, megfordítható kormányzással is rendelhetőek.

A megfordítható kormányzás kiváló lehetőség minden gazdálkodó számára

Felhasználási területei például erdészeti vagy kertészeti szár- és nyesedékzúzás, miközben nem kell átmennie a traktornak a a zúzatlan területen, a gép csak az aprítékon kell, hogy közlekedjen, vagy kiváló a rálátás egy traktoros villásemelőre, árok­ásóra, vagy ömlesztett áru rakodóra. Télen-nyáron ülhetünk a daruvezérlő állásban, vagy ülhetünk a fűtött-hűtött kabinban is. A belvizes területeken kényelmesen dolgozhatunk a géppel egy kaparóláncos pásztakészítővel. Több száz munka és munkafolyamat amit a kezelők eddig nyakatekert pozícióban végeztek, ez mostantól kiváltható a megfordítható kormányzású SOLIS-al.

Ülésfordítás, hátrameneti kormányzás, hidraulikus szervokormányzás, 2 pedál, kuplung, fék, irányváltó kapcsolás, lábtérbővítés, erdészeti kabinvédelemÜlésfordítás, hátrameneti kormányzás, hidraulikus szervokormányzás, 2 pedál, kuplung, fék, irányváltó kapcsolás, lábtérbővítés, erdészeti kabinvédelem

Az üzem közel 500 hektáron terül el, és 10 különböző gyártóegysége van, amelyek Sonalika traktorokat gyártanak. A gépeink minőségét a professzionálisan képzett munkaerő garantálja, melyet a minőségbiztosítási rendszerünk a leghatékonyabb eszközökkel támogat és teljes, azaz 100%-os tesztelési rátával dolgozik. Készáru csak tesztelve kerül ki a gyárból. Jelen van minden kontinensen, 139 országban, közel 150 importőrrel dolgozik együtt. Évente 20–28000 darab traktort és közel 40000 darab munkagépet exportál a világ minden tájára, a „maradék” 110000 db a belpiacon talál gazdára. India No1 traktorexportőre, globális hálózata szinte mindenhol jelen van.

A teljes gyártási folyamat minden állomása a gyár területén történik, ezért van az, hogy 

Büszkék a fejlesztéseikre és termékeikre, melyek garantálják a termékeink hosszú távú magasfokú megbízhatóságát és kiemelkedően magas ár-érték arányát. Ezért elkötelezettek a tervezéstől kezdve a márkakereskedéseinken át a műhelyekig, hogy az összes traktoruk, munkagépeik és szolgáltatásuk megfeleljen a minőségi és fenntarthatósági elvárásoknak. Az ügyfelek, a gazdák elégedettsége az elsődleges céluk.

Haspáncél, erdészeti gumizás, frontfüggesztés, frontkardán, frontcsörlő, homlokrakodó, automata kormányzás: Sveaverken F100Haspáncél, erdészeti gumizás, frontfüggesztés, frontkardán, frontcsörlő, homlokrakodó, automata kormányzás: Sveaverken F100

A SOLIS 50 és 60, illetve a 75–90 lóerős modelljei kiváló vezérgépek egy kisgazdaságban, vagy optimális választás akár kisegítő gépnek egy nagygazdaságban is. Egyszerű kezelhetőség, mechanikus váltó, digitális klíma, légfék, kényelem, praktikum jellemezi őket, elérhető áron.

Műszaki adatok:

  • Motor Sonalika 4 hengeres CRDi common rail dízel motor SCR rendszerrel
  • Teljesítménye 75/90 Kw/LE, motortér megvilágítással
  • Üzemanyagtartálya: 85 liter, váltója: 20 előre, 20 hátra fokozat szinkron; mechanikus irányváltóval
  • Sebessége: min 0,1 km/h, max 37 km/h; kapcsolható összkerékhajtással, a differenciálzár hátul mechanikus kapcsolású, a fékek olajfürdősek, a pótkocsik vontatásához alapfelszereltségben rendelkeznek légfék 1+2 körös kivitelével
  • 14 tonna a vontatási kapacitás
  • Kardántengelyük 540/540 E ford/min; motorfordulat és járókerék arányosan
  • A kormányzás természetesen szervós, elsőkerék-kormányzás, míg hidraulikus teljesítményük 65 l/min szállítási kapacitás, alapfelszereltségben 2 pár csatlakozó hátul, illetve joystick-vezérelt homlokrakodó előkészítés elől 3 pár szeleppel
  • Hidraulikaemelő kapacitásuk 3000/3500 kg, sárvédő mellől is vezérelhető; saját tömegük: 3855 kg

A kabin felszereltsége is kiváló, hiszen szériában rendelkezik: elől-hátul ablaktörlő mosóval, 2 első, 2 hátsó LED-es munkalámpával és a motorháztetőbe integrálva 2 db holttér-megvilágító lámpával. A karfás vezetőülés ergonómikus kialakítású. A hőmérsékletet a hőmérséklet-érzékelővel ellátott digitális klíma biztosítja.

A monoton munkákhoz jó minőségű USB-csatlakozós rádió és hangszórók járnak. Szintén alap a kabin sarkához igazított kipufogó. A körbelátást a panorámaajtók és a nyitható hátsó és oldalsó ablakok biztosítják. A vezetői környezetet a praktikusság és a könnyen tisztítható felületek jellemzik. A kezelőszervek kézre esnek, nem kell őket keresgélni sötétben sem. A magasságában és dőlésszögében is állítható kormányoszlop pedig már csak ráadás.

  • Hossza: 4285 mm;
  • Hasmagasság: 390 mm;
  • Tengelytáv: 2350 mm
  • Szélesség: 2000 mm;

Az erdészeti kivitelhez sok-sok extra jelent meg a kínálatban.

Hernek Zoltán gépértékesítő +36-30/983-9448, Odisys, Facebook, YouTube

(x)                       

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?