Egyszerűbb lett a jelentkezés a vadászok járványügyi képzésére

agrarszektor.hu
Egy nemrég zárult fejlesztésnek köszönhetően immár önállóan is regisztrálhatnak a vadászok a Nébih Távoktatási Rendszerébe. Az új funkcióval még egyszerűbbé vált az online ASP járványügyi képzés teljesítése.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Magyarország afrikai sertéspestissel (ASP) fertőzött területein egyéni és társas vadászatot csak járványügyi képzést végzett, sikeres vizsgát tett és erről tanúsítvánnyal rendelkező vadászok folytathatnak - írja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A kötelezettségnek a vadászok január óta online is eleget tehetnek a Nébih távoktatási oldalán. A képzés teljesítése - az egyéni regisztráció lehetőségével - most még egyszerűbbé vált, a gördülékeny egyéni regisztráció érdekében pedig a hivatal részletes útmutatót is készített a folyamatról.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A képzés tananyaga - a segédanyagokkal együtt - elérhető online, illetve letölthető pdf formátumban is. Az online vizsgát csak a tananyag elolvasását követően teljesíthetik az érintettek, 2019. január 14. és december 13. között. Sikeres vizsga után a tanúsítvány rögtön letölthető. 

Az online felületet a kurzus elvégzése után is érdemes figyelemmel kísérni, ugyanis a közzétett információk, utasítások, előírások folyamatosan frissülnek. Az oldalon tehát a vadászok bármikor hozzájuthatnak a legfrissebb rendelkezésekhez, valamint tájékozódhatnak a nemzetközi tapasztalatokról, az aktuális járványhelyzetről és az őket érintő legfontosabb kérdésekről. A felületre azok a vadászok is regisztrálhatnak, akik a területi állategészségügyi hatóság által szervezett képzést már sikeresen elvégezték, de tudni szeretnének a legfrissebb információkról, rendeletekről.

Címlap kép: MTI/Sóki Tamás

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13