2019. szeptember 22. vasárnap Móric

Hírek - Állat

Ma indul a Miskolci Kocsonyafesztivál

Pénteken, azaz ma kezdődik, és vasárnapig tart a XII. Miskolci Kocsonyafesztivál, ahova kétszázezer látogatót várnak - számol be az Agromonitor.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Rózsa Edit ötletgazda és főszervező elmondta, a rendezvény a Miskolci Téli Fesztivál részeként igyekszik bemutatni a város sokszínűségét, és a kultúra, a turizmus és a gasztronómia jegyében.

Az idei díszvendég Románia, hazai vendégként pedig Mád és Baja, valamint Abaúj-Hegyalja térségének települései is jelen lesznek. A rendezvény 50 ezer négyzetméteres terül el, melyet kézművesek, népművészek, őstermelők, és mintegy 200 ezer látogató népesít majd be.

A fesztivál központi szereplője a miskolci kocsonya, ezen kívül pedig három színpadon zajlanak majd az események, lesz Bála színház, sokadalmi pódium, számos kulturális program, koncert, irodalmi szalon, családi és gyerekprogram, táncház, filmvetítés és meglepetésprogramok egyaránt.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu