2021. december 5. vasárnap Vilma

Hírek - Állat

Méhészkedni akart a magyar férfi, kaptárakat lopott egy mezőről: lebukott

A rendőrség szerint 12 méhkaptárat emelt el, a benne lévő mézzel és méhekkel együtt egy pályakezdő vállalkozó. A férfi beismerő vallomást tett, tettét pedig azzal magyarázta, hogy meg akart tanulni méhészkedni.
 
 

Lopással gyanúsítják a rendőrök azt a 23 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint július elején Kocs külterületéről 12 méhkaptárat vitt el, a benne lévő méhekkel és mézzel együtt - írja a police.hu-ra hivatkozva a Népszava. A tettes egyedül szállította el a kaptárokat, amiket egy ismerőse telkén tett le.

A megkárosított méhész valamiért csak július 12-én tett bejelentést a történtekről a tatai kapitányságon, a nyomozók pedig beazonosították a feltételezett elkövetőt, és megtalálták, lefoglalták a kaptárokat is. A fiatal férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, a kaptárak lenyúlását azzal magyarázta, hogy szerette volna megtanulni a méhész szakmát.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó