2021. április 10. szombat Zsolt

Hírek - Állat

Tisztújítást tartott a legnagyobb baromfis szervezet

A következő három évre választott küldötteket és elnökséget a Baromfi Termék Tanács (BTT) május 8-i tisztújító küldöttgyűlése, amely a jelenlegi szabályozási környezethet igazította a BTT alapszabályát és újabb három éves elnöki megbízást adott Csorbai Attilának, a szervezet eddigi elnök-igazgatójának. A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését, ahol többek között a BTT idei marketingtevékenységéről szóló döntés is megszülethet.
 
 

Huszonhét fős új elnökséget választott május 8-án megtartott tisztújító küldöttgyűlésén a BTT, az elnöki feladatok ellátásával pedig újabb három évre az eddigi elnök Csorbai Attilát bízták meg - áll a terméktanács közleményében. A szervezet elnökségében huszonöt ágazati szereplő kapott helyett, mellettük az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület képviselője és Csorbai Attila foglal helyet a testületben.

A küldöttgyűlés döntött arról, hogy működőképességének fenntartása érdekében nyolcvan főre csökkenti a jövőben a terméktanácsi küldöttek létszámát. Egyúttal módosította a szervezet alapszabályát is, amelyre annak érdekében volt szükség, hogy a dokumentum igazodjon a jelenlegi jogszabályi környezethez.

A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését. Ezen a tervek szerint szó lesz többek között a Magyar Baromfi Védjegy idei reklámkampányáról, illetve döntés születhet arról is, hogy az ez évi marketingtevékenységet mely vállalkozás bonyolíthatja le.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu