Fontos! Ilyen lesz az élelmiszerboltok nyitvatartása az ünnepek alatt itthon
A nagy élelmiszerláncok többsége nyitva fogja tartani az üzleteit december 24-én délig.
A nagy élelmiszerláncok többsége nyitva fogja tartani az üzleteit december 24-én délig.
Kizárólag hazai beszállítók termékeiből válogathatunk négy kategóriában is
A szakértő szerint a következő hónapokban nem várható komolyabb áremelkedés az élelmiszereknél.
Nagyot ment az Aldi tavaly, magabiztosan legyőzve a Pennyt, az Auchant és a Spart is.
Megfontoltabb vásárlókra, visszafogottabb ünnepi szezonra számítanak az áruházláncok itthon.
Az élelmiszerinnovációkért dolgozik a MATE és a PENNY.
Nagyon kelendőek a nagyobb méretű, fürtös paradicsomok.
Magyar élelmiszerekkel lesznek tele az áruházlánc polcai.
A vásárlói igények sokszor meghaladják a magyar termelőktől származó tej mennyiségét.
A NAK és a Magosz is támogatta a demonstrációt.
A NAK és a Tej Terméktanács után a szövetség is reagált.
Hogy képzelik? 149 forint helyett 135 Ft az UHT tej.
Bár világszerte számos országban népszerű a nyulak húsa, hazánkban a fogyasztás nagyon alacsony.
A mezőgazdaságot és az élelmiszeripart érintő pályázatok komoly beruházásokra adnak lehetőséget az OTP agrárgazdasági értékesítési igazgatója szerint.
Egyre kedveltebbek itthon is az olyan többfunkciós élő kerti térelválasztók, sövények, amelyek ehetők is.
A 2010-es évek elején tapasztalt fellendülés után erősen visszaesett a pálinka forgalma Magyarországon.
A szektor turisztikai ága folyamatosan erősödik, új tevékenységek jöttek létre és lettek hamar népszerűek.
Az elmúlt években jelentős változások, illetve folyamatok mentek végbe a magyar mezőgazdaságban az éghajlatváltozás, a növényvédőszer-kivonások, és a politikai tényezők tekintetében is.
A Soós Tészta Kft. több mint 40 éve nyújt kiváló minőségű tésztákat a vásárlók számára, és a KMÉ-védjegyet 26 termékük kapta meg.
Az őszi kalászosok gyomirtásának időzítése és hatékonysága döntő szerepet játszik a termésbiztonság szempontjából, mivel a téli hónapok során jelentős változások történhetnek a gyomnövények növekedésében.
Nincs termelő, aki az utóbbi 3-5 évben ne szembesült volna az ultraibolya sugárzás következtében fellépő károkkal, ami évről évre nagyobb problémákat okoz a termelésben.