Szép magyar siker - Behódoltak a britek

agrarszektor.hu
Belépett a nagy-britanniai piacra GMO- és gluténmentes élelmiszereivel a debreceni Civita Food Kft. A cég a magyar termékcsalád külföldi forgalmazására saját disztribúciós hálózatot épít ki Angliától Észtországig.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A napokban mutatkozott be a nagy-britanniai kiskereskedelem, illetve a szaksajtó képviselőinek a debreceni Civita Food Kft. Ezzel egy időben a vállalat termékei minden nagyobb kereskedelmi áruházláncban is megjelennek majd, és a hazai forgalmazó helyek köre is bővül - írja az MTI.

A cég termékei között megtalálhatóak a 100 százalékos kukoricaalapú tészta különféle változatai, kukoricaliszt, kétféle kukoricadara, illetve extra szűz kukoricaolajok. A "földtől a fogyasztó asztaláig" programmal nyomon követhető termékek spektruma várhatóan tovább nő. A tervek szerint még ebben az évben itthon és a régióban egyaránt piacra dobják saját, szintén kukoricaalapú, gluténmentes kekszcsaládjukat is.

A cég az ipari fogyasztóknak is kínál kukoricalisztet, kukoricaolajat, extrudált kukoricadarát, kukoricapelyhet, ezenkívül sörfőzdéknek is szállít kukoricadarát, állateledelekbe pedig kukoricacsírát.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?