Már postázzák az új kamarai igazolványokat

agrarszektor.hu
Megkezdték az új kamarai igazolványok kipostázását a nem őstermelő, illetve az egységes kérelembeadása során a kamara falugazdász-hálózatát 2016-ban igénybe vevő tagok részére. Első körben csaknem 10 ezren kapják kézhez a kamarai kártyát ajánlott küldeményként, a többieknek viszont várniuk kell rá.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új, plasztikalapú igazolványokhoz juttatja azokat a kamarai tagokat, akik eddig nem rendelkeztek ilyennel. 10 ezren azonnal megkapják, a fennmaradó további 100 ezer tag számára pedig a kártyák gyártása, küldése és kézbesítése folyamatosan történik meg.

A postázásra kerülő, nagyjából 110 ezer kamarai igazolvány használata a kamarai jogviszony igazolása mellett jelentősen felgyorsítja az adminisztrációs folyamatokat, lerövidíti a falugazdászoknál az ügyintézéssel töltött időt. A gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés a várakozás idejét is jelentősen csökkentheti.

Fontos, hogy a kártya kézhezvételét követően a tagok minden alkalommal vigyék azt magukkal, amikor ügyintézés céljából felkeresik a lakhely/székhely szerinti illetékes falugazdászt, hiszen az igazolvány a kamarai tagság igazolására szolgáló eszköz - áll a NAK közleményében. A kamarai igazolvány nyújtotta elektronikus megoldásoknak köszönhetően a falugazdászok naprakész információkkal rendelkezhetnek a tagok ügyeinek állapotáról és azok folyamatairól, valamint a folyamatok nyomon követése is egyszerűsödik.

A kamarai igazolvány felhasználhatósági köre a jövőben jelentősen bővül. A korábban kiadott kedvezményre jogosító kamarai kártyá az új igazolványok kézhezvételével inaktiválják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?