CLAAS

A német CLAAS a mezőgazdasági gépek gyártója és forgalmazója, amely a különféle betakarítógépeiről a legismertebb. Járműveik jellemzően világoszöld és fehér színűek.

Az August Claas által 1913-ban alapított CLAAS egy mezőgazdasági gépgyártó, amelynek székhelye a németországi Harsewinkelben található, Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban. A vállalat a betakarítási technológia piac- és technológiai vezetőinek egyike, a kombájnok európai piacvezetője, és az önjáró szálastakarmány-kombájnok világpiaci vezetőjének számít. A gyártó termékpalettáján megtalálhatóak továbbá a traktorok, a bálázók, a kaszálógépek, szénaforgatók, silózók, kerekes és teleszkópos rakodók, egyéb betakarító berendezések, valamint a legmodernebb mezőgazdasági információs technológia. A vállalat körülbelül 11,5 ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte, az értékesítés közel négyötöde Németországon kívül történik.

A CLAAS 47 és 530 LE közötti traktorokat gyárt és értékesít. A gyártó által előállított kombájnok teljesítménye a 790 lóerőt is elérheti.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!