Darabológép

A darabológép egy élelmiszeripari géptípus, amely a különféle nyersanyagok és élelmiszerek felvágására, darabolására szolgál. Ezek a gépek önállóan vagy gépsorba kötve használatosak.

A darabológép az élelmiszeripar egyik géptípusa, amely a megtermelt termények, nyersanyagok és feldolgozott termékek élelmiszer-jellegű feldolgozása során használatos. Az eszköz a különféle alapanyagok (zöldségek-gyümölcsök), illetve feldolgozott élelmiszerek (kolbászok, sonkák, sajtok, egyebek) megfelelő méretű darabokra történő aprítására, illetve szeletelésére szolgál. A gépek önállóan, vagy gépsorba kötve is használatosak. Az aprítógépek számos beállítási és vezérlési lehetőséggel rendelkeznek.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

KWS – tíz éve első a repcetáblákon*, első az innovációban! (x)

Az utóbbi évek különös kihívások elé állították a repce termesztőket. Míg 10 évvel ezelőtt a termésszint növelése állt a középpontban, mára a termésbiztonság, a kockázatok minél jobb kezelése és ezek által a gazdaságos termesztés fenntartása a célkitűzés.