Krone

A Krone egy jármű- és gépgyártással, valami mezőgazdasági gépforgalmazással és szolgáltatásokkal foglalkozó német vállalat.

A Bernard Krone Holding GmbH & Co. KG egy német vállalat, amelyet 1906-ban alapítottak, eredetileg kovácsműhelyként. A vállalat eredetileg mezőgazdasági vasárukat, kemencéket és kályhákat értékesített. A holding még mindig családi tulajdonban van, három jogilag független vállalatból áll: Fahrzeugwerk (járműgyártás) Bernard Krone GmbH, Maschinenfabrik (gépgyártás) Bernard Krone GmbH, Landtechnik Vertrieb und Dienstleistungen (Mezőgazdasági forgalmazás és szolgáltatások) Bernard Krone Gmbh. A járműgyártó cég pótkocsikat, félpótkocsikat, cserélőrendszereket, acélborítású cserélőfelépítményeket gyárt, de szigetelt hűtőkocsik, teherhordók és felépítmények gyártásával foglalkozik. A Maschinenfabrik Európa egyik legjelentősebb takarmánykocsigyártója, önrakodó takarmánykocsik, tárcsás kaszálók, rotációs kaszálók, gereblyék, nagy szögletes bálázók, körbálázók, takarmánybetakarítók és nagy teljesítményű kaszáló kondicionálók gyártásával foglalkozik, míg a Landtechnik Vertrieb und Dienstleistungen Bernard Krone Gmbh számos szolgáltatást kínál, és más gyártók gépeinek és járműveinek forgalmazásában is érdekelt.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.