Lemken

A Lemken egy német mezőgazdasági gépgyártó, amely talajművelő gépeket, kultivátorokat, ekéket, vetőgépeket és permetezőket gyárt. Gépei jellegzetes világoskék színűek.

A Lemken egy mezőgazdasági gépek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott német vállalat. A céget 1780-ban Wilhelmus Lemken alapította kovácsműhelyként, és mára a talajművelés, a vetőmag-kijuttatás és a növényvédelem területén vezető vállalattá nőtte ki magát. A Lemken 49 országban van jelen, ebből 14 országban saját értékesítési szervezettel és fiókteleppel rendelkezik.

A Lemken hét generáció óta családi tulajdonban van. A Hassia vállalatot 1996-ban, az RTS (Meppen) és a Jacoby (Hetzerath) vállalatokat pedig 2005-ben vették át. Ez utóbbi két vállalat révén a Lemken előtt a növényvédelmi berendezések piaca is megnyílt. A gyártó az elsődleges talajművelésre való ekéket és altalaj tömörítőket, a tarlók és talajok fellazítására való kultivátorokat, magágy-előkészítő rotációs ekéket, vetőgépeket és szántóföldi permetezőket gyárt és forgalmaz. A Lemken az utóbbi időben elkezdett a robotizált megoldásokkal és a mezőgazdasági robotok fejlesztésével is foglalkozni.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.