Nehéz eladni a telkeket

agrarszektor.hu
Csongrád megyében gyakorlatilag eladhatatlanok a földek a belvíz miatt, ha még is sikerül vevőt találni rájuk akkor is csak 40-50%-kal olcsóbban értékesíthetők. A tanyák közül is csak azokat lehet eladni, melyek könnyen megközelíthetők, és téglából épültek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Függetlenül attól, hogy többen szeretnének földet vásárolni, mint amennyi jelenleg elérhető a piacon, komolyan meg kell fontolnia annak, aki értékesíteni akarja belvizes területeit, hiszen komoly veszélye van annak, hogy számára kedvezőtlen lesz a végkifejlett. A föld ára gyakorlatilag egyforma az egész megyében, nagyjából 800 ezer és 1 millió forint közé tehető. Ezzel szemben a belvizes tanyák gyakorlatilag értékesíthetetlenek.

A rossz műszaki állapotú, illetve régebbi építésű tanyákat szinte lehetetlenség gazdaságosan értékesíteni, függetlenül attól a ténytől, hogy rengeteg fővárosi szeretne befektetés szerűen ingatlanhoz jutni a környéken. Az árak 7-8 millió között vannak, ez attól is függ, mennyi földterület jár az épületekhez - mondta a Délmagyarnak Csanádi Kata, az Otthon Centrum szegedi irodavezetője.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?