2021. február 25. csütörtök Géza

Hírek - Gépek

Virtuális Trimble Roadshow – 2021. február 10-én! (x)

Rendhagyó formátumú virtuális precíziós növénytermesztési rendezvény

Túl vagyunk a kihívásokkal teli 2020-as éven, elkezdődött 2021. Új év, új lehetőségek, de minden bizonnyal új kihívások is. Sajnos a Covid fertőzés egy ideig még rányomja a bélyegét mindennapi életünkre. A legfontosabb az egészség, de mégis megszoktuk, hogy ebben a téli, majd kora tavaszi időszakban sokat találkozunk. Vevőtalálkozóink, Workshop rendezvényünk, az AgrárgépShow – mind kiváló fórumok voltak, hogy találkozzunk, beszélgessünk aktuális szakmai kérdésekről, hogy Partnereink fel tudják tenni kérdéseiket hozzáértő szakembereinknek, kollégáinknak. És persze mi is örültünk az Önök észrevételeinek, javaslataiknak. Sajnos ezek a fórumok idén elmaradnak, vagy később kerülnek megrendezésre.

Mi viszont szeretnénk, ha mégis tudnánk találkozni Önökkel. Ezért 2021. február 10-én egy precíziós növénytermesztési témájú Roadhow-t rendezünk – a körülményekre való tekintettel az online térben.  

 

Ez lesz a Virtuális Trimble Roadshow!


Ez egy olyan rendhagyó rendezvény lesz, amely délelőtt 10 és délután 5 óra között kínál szakmai programot látogatóinknak. A nap folyamán minden órában bejelentkezünk szakmai „sátrainkból”, melyekbe a regisztrált látogatóink, a nekik megfelelő időpontban tetszés szerint tudnak csatlakozni. Minden ilyen sátrunkban 2-2 kollégánk várja az érdeklődőket, ahol egy rövid, 10-12 perces előadás formájában bemutatják az adott témát, majd várják az érdeklődők kérdéseit, hozzászólásait. Minden sátrunkban, óránként újraindul a program, így lehetőség van mindegyik témával megismerkedni, tetszőleges sorrendben. 

Az alábbi témákban várjuk részvételüket:

 •  Sorvezetés, kormányzás
 •  Helymeghatározás, korrekciós jelek
 •  Adatkezelés – Hogy kezdjek neki a precíziós gazdálkodásnak?
 •  Kijuttatás vezérlés – megoldások permetezésben, műtrágyázásban és vetésben
 •  Betakarítás 

Továbbá, lesz egy olyan sátrunk is, ahol egy RTK pontos kormányautomatika és ahhoz kapcsolódó ISOBUS vezérlés beszerelését és beállítását fogjuk elvégezni a nap folyamán. Az óránkénti bejelentkezések során Önök is betekintést nyerhetnek a szerelés folyamatába és aktuális állásába. Sőt, a kollégáink az egyes bejelentkezések alkalmával bemutatnak egy-egy érdekes megoldást, vagy bizonyos rendszerek, vezérlések beállításával, használatával kapcsolatban adnak tippeket. 

Igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy a jelenlegi speciális körülmények között is tudjunk találkozni Önökkel és meg tudjuk vitatni a precíziós növénytermesztéssel kapcsolatos aktuális kérdéseket. A Virtuális Trimble Roadshow kapcsán hamarosan további információkkal jelentkezünk. De már most arra biztatjuk Önöket, hogy vegyenek részt minél többen ezen az új rendezvényünkön! A részvétel rendkívül egyszerű, hiszen mindössze internet elérésre van szükség – a jobb felhasználói élmény érdekében lehetőleg asztali számítógépet, laptopot használva.

Szeretnénk egyúttal felhívni a figyelmét, hogy ez a rendezvény más, mint a többi! Itt tényleg az a cél, hogy Önök és az Önök kérdései legyenek a központban. Ezért várjuk Önöket minden témánkkal minden órában – hogy ne túl nagy létszámmal, hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.

Regisztrációját már most el tudja végezni: https://trimbleshowhu.vfairs.com/

 

Üdvözlettel, 

A Vantage Magyarország Csapata

Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási szakemberei

 

 

(x)

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu