Jó hír, nem drágul a fenyő!

MTI
Országszerte elkezdték árulni a fenyőfákat, de a legtöbb közterületen csak a jövő héten kezdődik a vásár, az árak az előző évhez képest nem változnak.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Jelentkezzen most kétnapos agrárkonferenciánkra!

Váradi Éva, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesületének (Makert) kereskedője elmondta, tavaly "lenyelték" a kereskedők az útdíj okozta többletköltséget, azonban az idén nem történt olyan intézkedés, amely indokolná az árak emelkedését.


MTI Fotó: Varga György

A szakember szerint a legnépszerűbb fajta várhatóan az idén is a lucfenyő marad, amelynek ára kétezer forint lesz két méterig. Az ezüstfenyőt négyezer forintért kínálják, az egyre népszerűbb normann fát pedig hatezerért - olvasható a Magyar Hírlapban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?