2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Visszatér a meleg: mutatjuk, milyen idő várható a hét utolsó napjaiban

agrarszektor.hu
Csütörtökön alapvetően napos időre számíthatunk, és akár 16 fok is lehet majd, pénteken pedig a 20 fokot is elérheti majd a nappali hőmérséklet. Szombaton és vasárnap még melegebb időre számíthatunk, és napközben 22 fokot is mérhetünk majd.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Csütörtökön a több fátyol- és kevesebb gomolyfelhő mellett alapvetően napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Az északias szelet csütörtökön már csak délkeleten kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6 fok között várható, de az Északi-középhegység térségében néhol ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 16 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.

Pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk főként keleten gomolyfelhőkkel, csapadék nem várható. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Szombaton gomolyfelhős, napos, száraz idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában többórás napsütés várható, ezen belül északkeleten valószínű a legtöbb felhő. Északon néhol zápor előfordulhat. Estétől a szél egyre több helyen északira, északkeletire fordul és megélénkül, néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31