A következő napokban is szükség lesz az esernyőre

agrarszektor.hu
Az ország nagy részén borult marad az ég csütörtökön is, és továbbra is több helyen várható majd zápor, zivatar. A hőmérséklet szinte mindenhol lecsökken, és késő estére akár 10 fokra is lehűlhet a levegő. Pénteken is felhős lesz az ég az országban, de érezhetően melegszik majd a levegő.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Csütörtökön az Alföldön felszakadozik, átmenetileg csökken és gomolyossá válik majd a felhőzet, de az ország többi részén jobbára borult marad az ég - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. A Dunántúlon és az északi határ közelében még tartósan eshet az eső, de ott is egyre kevesebb helyen lesz jellemző. Ugyanakkor az Alföldön a déli, délutáni időszakban szórványosan alakul ki zápor, néhol zivatar. Az északi, északkeleti szél az Észak-Dunántúlon, valamint a Zemplén tágabb környezetében erős lesz, zivatarokban viharos széllökések is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet a Dunántúlon 12 és 17, keletebbre 15 és 23 fok között valószínű. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken többnyire erősen vagy közepesen felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés északnyugaton, a legkevesebb délkeleten várható. Északnyugaton legfeljebb néhol, délkelet felé haladva növekvő eséllyel valószínű eső, zápor, keleten egy-egy zivatar is lehet. Az északi szél helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?